Otroška igrala

Ni boljšega za zdravje vaših najmlajših, kot je sapica svežega gorskega zraka, ki ga nagajivi veter prinaša z najvišjih vrhov planin! Vaši najmlajši bodo lahko uživali v radostih, ki jih nudijo naša raznolika igrala: tobogani, gugalnice, vrtiljaki … Prava otroška pravljica v osrčju gorskega objema! Prepustite otroke objemu domišljije in svežega zraka. Medtem ko se bodo vaši mali barabini razposajeno igrali in spoznavali nove prijatelje,  boste vi brezskrbno polnili baterije v senci. Sanjsko, se strinjate?

Otroške dogodivščine v objemu planin

Zunanja igrala so postavljena na idilični lokaciji, ki se velikodušno odpira v prelep razgled na gorske vršiče in zeleno naravo. Kjer dnevne harmonije ne zmoti nestrpen utrip mestnega življenja in kjer se  lahko popolnoma prepustite pristnim užitkom narave, stran od vsakodnevnega stresa.

Uživajte v edinstvenih in idiličnih družinskih počitnicah, kjer boste pozabili na vse skrbi!

Naj vaši otroci odraščajo v sozvočju z naravo!

Skozi igro se otroci največ naučijo in se razvijajo v zdrave posameznike, ki jih skozi življenje vodita domišljija in duh razigrane radovednosti. Poskrbite za to, da bodo odraščali v sozvočju z naravo, jo spoštovali in se vedno znova zatekali v njen objem.

© 2015 – 2023 Kamp-jezersko.si | Pogoji uporabe | Pogoji poslovanja | Piškotki |
Izdelava spletnih strani: Spletni partner d.o.o.