Oddih za dva v naravi na Jezerskem

Čudovit oddih za dva v naravi je edina prava odločitev, če želite presenetiti svojo boljšo polovico, si nabrati novih moči, se odklopiti od vseh elektronskih naprav in se spočiti od mestnega vrveža. Možnosti, kam pobegniti, je v Sloveniji neskončno. In ker je za dobro družbo že preskrbljeno, edino kar še potrebujete je kraj, kjer se boste lahko naužili vseh lepot narave in preprosto samo uživali. Eden tovrstnih krajev je zagotovo Jezersko, ki velja za pravi mali biser Slovenije in eno najlepših dolin v Sloveniji. Pravljična zelena dolinica tik ob meji z Avstrijo vam ponuja pestro izbiro naravnih znamenitosti, ki vas bodo pustile odprtih ust. Če iščete pravi in nepozabni oddih za dva v naravi, potem je Jezersko destinacija, ki vas ne bo razočarala in o kateri se boste pogovarjali še dolgo po tem, ko se boste vrnili nazaj v svoj vsakdanjik.

Tako, sedaj ko imamo lokacijo za vaš oddih za dva v naravi, dalje potrebujemo plan kaj si tam ogledati, kaj jesti in kje spati. Pa pojdimo lepo po vrsti in splanirajmo vaš nepozabnih oddih za dva v naravi.

Oddih za dva v naravi na Jezerskem

Najlepše naravne znamenitosti na Jezerskem vredne ogleda

Če želite ostati brez besed in biti prevzeti od vse naravne lepote, ki jo premore Jezersko, potem si tam obvezno oglejte Planšarsko jezero v obliki srca. Sprehodite se okoli jezera in uživajte v spokojnosti narave. Po večno zdravje se lahko odpravite k izviru mineralne vode, imenovane »Jezerska slatina«, ki slovi po svoji zdravilni moči. Polna je manganovih in amonijevih snovi ter je prava zakladnica magnezija. A nikar ne pretiravajte s pitjem, že deci vode, bo na vas blagodejno deloval. Tudi preveč dobrega, ni dobro. Pot pa lahko nadaljujete naprej in pripeljala vas bo do dveh slapov, imenovana Ankova slapova. Zagotavljam vam, da se bo strma pot do njiju poplača, ko ju boste zagledali. Če pa ste fizično pripravljeni in imate raje bolj aktiven in adrenalinski oddih za dva v naravi, potem pa se lahko povzpnete na tamkajšnje dvotisočake Kamniških Alp – Grintovec, Kočna, Velika Baba, Skuta in še bi lahko naštevali.

Ljubezen gre skozi želodec, predvsem če gre za oddih za dva v naravi

Po vseh zgoraj naštetih ogledih naravnih znamenitosti, boste zagotovo postali lačni. A nič za to, Jezersko vam ponuja več kot dovolj pristnih, domačih jedi, ki vas bode pošteno nasitile. Če kje, potem se tam zavedajo, da prazen žakelj zagotovo ne stoji pokonci. Zato vam bodo domači ponudniki rade volje ponudili njihove specialitete, kamor spadajo ajdovi žganci, musunjek, kislo mleko, žlinkrofi, sirovi štruklji in prežganke. Za vse sladkosnede pa se bodo na mizi našli buhteljni, ocvrte flancate in pohane šnite ali cvrčo. Vse skupaj pa boste lahko poplaknili s 100 % doma narejenimi sokovi ali pa z zgoraj omenjeno Jezersko slatino. Če pa bo potrebno kaj močnejšega, se bo tam zagotovo našlo kakšno žganje iz gorskih rožic, ki jih je na Jezerskem v izobilju. Vaš oddih za dva v naravi pa bo kar naenkrat postal še bolj sproščen in brezskrben.

Edinstvena prenočišča v naravi

Za edinstveno izkušnjo bivanja v naravi pa bodo poskrbeli v kampu Cvet gora Jezersko, kjer se boste prebujali v topla, sončna jutra, polna žvrgolečih ptic in ob spremljavi šumenja gorskega vetra. V kampu na Jezerskem vam ponujajo različne vrste prenočišč in če niste ravno pristaš šotorov in kamp prikolic, potem vas bom zagotovo dobila z glamping hiškami za dve osebi, kjer vsaka hiška pripoveduje svojo zeliščno zgodbo. V njih vas čaka nepozabno doživetje, o katerem boste govorili še dolgo po tem, ko se bo oddih za dva v naravi na Jezerskem že zaključil.

© 2015 – 2021 Kamp-jezersko.si | Pogoji uporabe | Pogoji poslovanja | Piškotki |
Izdelava spletnih strani: Spletni partner d.o.o.