Glamping Gorenjska – v objemu neokrnjene narave

Glamping Gorenjska, to naj bo vaša prva misel, če planirate nepozaben oddih in sprostitev v neokrnjeni naravi. Si želite »glam« počitnice, kjer vas bodo obkrožali zgolj zvoki narave in kjer boste lahko zaspali ob gledanju zvezdnatega neba, pri tem pa vseeno uživali v udobni postelji? Radi preživite počitnice v naravi a vseeno se ne želite odpovedati udobju postelje? Potem je Glamping Gorenjska tisto kar iščete. Svoje »glam« počitnice lahko preživite v dvoje ali pa z družino. Kakorkoli jih že imate namen preživeti, pa vam zagotavljam, da se boste radi vračali nazaj. Glamping Gorenjska vam ponuja butično ponudbo glampinga in nastanitev z zgodbo sredi osupljive zelene oaze miru. V Glamping Gorenjska stavijo na preprosto udobje, neposreden stik z naravo ter na butično in lokalno kulinarično ponudbo.

Lesene hiške za romantiko v dvoje

Glamping Gorenjska vam ponuja odlično glamping izkušnjo v nastanitvi Cvet gora, kamping, glamping in prenočišča, ki se nahaja v naselju Zgornje Jezersko. Če bi si želeli podariti edinstveno izkušnjo bivanja v razkošnih lesenih hišicah sredi travnika in v objemu gora, potem je to prava odločitev. V lesenih hišicah vas na 6 m2 čaka domačno in udobno opremljena sobica. Kakršna koli podobnost z domom hobitov, v istoimenskem filmu, je zgolj naključna. Izbirate lahko med petimi različnimi glamping hišicami za dve osebi. Prav vsaka pa ima za seboj posebno in edinstveno zeliščno zgodbo. Izbirate lahko med glamping hišicami Ognjič, Alpska materina dušica, Alpska plahtica, Srčna moč in Jerebika. Hkrati si lahko tam privoščite tudi lokalni zajtrk, sestavljen iz samih svežih in domačih dobrot.

Glamping

Z družino bližje naravi

Poleg zeliščnih glamping hišic za dva pa ponujajo tudi družinski glamp, imenovan Češmin, ki sprejme tudi pet-člansko družino. Ponuja vam vso udobje in domačnost, po kateri hrepenite. In če ste se spraševali kako vašega otroka prepričati, da izklopi mobitel in tablico, vam tu ponujamo rešitev. Zagotavljamo vam, da je vaš otrok tu niti ne bo pogrešal. Vi pa boste lahko s svojo družino preživeli popolni gorski oddih, se naužili svežega zraka, se odklopili od vseh obveznosti in vsakdanjih skrbi in samo uživali v vseh danosti, ki vam jih ponuja narava.

Glamping Gorenjska – pravi raj na zemlji

Predstavljajte si kako se zbudite ob zvokih ptičjega pitja v svoji leseni hišici na travniku. Ko stopite ven pa vas pozdravijo živo zeleni travniki, drevesa, toplo sonce in šumenje gorskega vetra. Ob vseh teh lepotah vam nato postrežejo še z zajtrk košarico, polno domačih dobrot. Verjemite mi, da bodo vsi vaši čuti zadovoljeni in izpopolnjeni. Vaše bivanje v zeliščnih glamping hišicah pa bo pravo doživetje, ki si ga boste zagotovo zapomnili do konca svojega življenja. Zato nikar ne oklevajte, Glamping Gorenjska čaka na vas in se že veseli vašega prihoda.

Tags :
© 2015 – 2023 Kamp-jezersko.si | Pogoji uporabe | Pogoji poslovanja | Piškotki |
Izdelava spletnih strani: Spletni partner d.o.o.